deskundig advies

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
  • info@uenmedia.nl
  • 06 - 24 84 97 55

Duo Hoveniers Steenwijkerwold

Duo Hoveniers Steenwijkerwold

Date:20 jun, 2015

Skills:Wij zijn gespecialiseerd in het geven van deskundig advies op het gebied van tuinontwerp,tuinaanleg en tuinonderhoud voor zowel particulier als de zakelijk markt.

Client:Duo Hoveniers

Url:www.duohoveniers.nl

Duo Hoveniers Steenwijkerwold

Gespecialiseerd

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van deskundig advies op het gebied van tuinontwerp,tuinaanleg en tuinonderhoud voor zowel particulier als de zakelijk markt.

Bestrating en beplanting

Uiteraard leveren wij ook bestrating, beplanting, graszoden en overige tuinmaterialen. Doordat wij een klein hoveniersbedrijf zijn heeft u altijd dezelfde, vakbekwame tuinman aan het werk.

Nieuwe tuin of tuinonderhoud

Overweegt u om een nieuwe tuin aan te leggen of zoekt u naar een hoveniersbedrijf voor tuinonderhoud. Vraag dan een offerte aan bij Duo Hoveniers. Door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en onze inzet van kennis en ervaring komen we vast en zeker tot overeenstemming.

Wij zijn u graag van dienst.

Martijn Kok en Harry Mulder

Social Media kunnen heel nuttig zijn en toegevoegde waarde creëren voor jouw business case. Maar alleen als ze strategisch worden ingezet. Dit kan als ze onderdeel zijn van jouw communicatiestrategie en opgenomen zijn in jouw mediamix