Mirjam Veurman Zorg

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
  • info@uenmedia.nl
  • 06 - 24 84 97 55

Mirjam Veurman Zorg Steenwijkerland

Date:11 nov, 2015

Skills:Zorg vanuit het hart

Client:Mirjam Veurman Zorg

Url:www.mirjamveurmanzorg.nl

Mirjam Veurman Zorg Steenwijkerland

Ontwikkelingen in de zorg

In de (thuis)zorg gebeurt veel dat zal u niet ontgaan. De huidige ontwikkelingen gaan vooral over het financiële verhaal. Wat vaak vergeten wordt, is dat de zorgvrager ook verandert. De zorgvrager van vandaag de dag wil gehoord, gezien en geholpen worden. Daarbij wil hij (of zij) ook thuis blijven wonen, zelf de regisseur van de zorg zijn en contact houden met zijn netwerk.

Mirjam Veurman Zorg

De mensen van Mirjam Veurman Zorg weten dit en geven de zorg vorm op de manier zoals dat aansluit bij de wensen van de zorgvrager en het sluit aan bij de normen zoals de overheid deze stelt. In samenwerking met Passie Netwerk Steenwijkerland buigt Mirjam Veurman Zorg zich over de hulpvraag en zet de juiste mensen in, uit de eigen regio, die met vakmanschap, compassie en daadkracht de zorg en overige diensten professioneel en zorgvuldig vorm geven.

Zorg verlenen

Zorg verlenen vanuit de autonomie van de cliënt die regisseur over zijn of haar leven blijft mede mogelijk gemaakt door de vakman en of vakvrouw uit de regio!

Social Media kunnen heel nuttig zijn en toegevoegde waarde creëren voor jouw business case. Maar alleen als ze strategisch worden ingezet. Dit kan als ze onderdeel zijn van jouw communicatiestrategie en opgenomen zijn in jouw mediamix