Zwolse ICT kringloop in voorbestaan bedreigd door Europese regels.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden
  • info@uenmedia.nl
  • 06 - 24 84 97 55

ICT kringloop in voorbestaan bedreigd

ICT kringloop in voorbestaan bedreigd door Europese regels.

“Circulaire economie is een economisch systeem dat bedoeld is om herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te maximaliseren en waardevernietiging te minimaliseren”.
Sinds 1 juli 2015 moeten alle verwerkers van afgedankte electrische en electronische apparatuur gecertificeerd zijn, volgens Europese milieuwetgeving.

Certificaat

Repareren en doorverkopen mag wel zonder certificaat, maar defecte apparaten demonteren en onderdelen hergebruiken mag niét.

Vergunning

Deze kringloop heeft al een vergunning en voeren ze afval waar ze niets meer mee kunnen al af naar de ROVA. Maar een certificering en jaarlijkse audit, dát kunnen ze niet betalen.

Bron: De Stentor 27 januari 2018

Social Media kunnen heel nuttig zijn en toegevoegde waarde creëren voor jouw business case. Maar alleen als ze strategisch worden ingezet. Dit kan als ze onderdeel zijn van jouw communicatiestrategie en opgenomen zijn in jouw mediamix