Bellen via WhatsApp | U&MEdia

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Bellen via WhatsApp

Zo activeer je bellen via WhatsApp (op Android)

Eerder wisten we al te melden dat WhatsApp het bellen via de app aan het testen was. Maar nu is er al een manier waarop je deze functie zelf kan activeren!

Ten eerste heb je wel een Android telefoon nodig met de laatste versie van WhatsApp, dat is momenteel 2.11.561. Daarnaast zal je ook een contact moeten hebben die jou al kan bellen. Wanneer je een oproep ontvangen hebt, moet je WhatsApp even afsluiten en opnieuw openen. Dan zou je (zoals hieronder te zien) een nieuw scherm te zien moeten krijgen met bovenin de optie ‘oproepen’ erbij.

Screenshot_3

Vervolgens kun je een WhatsApp contact (nu alleen nog de andere gebruikers met Android) over VoIP bellen via de app. WhatsApp heeft zelf nog niks over deze manier naar buiten gebracht.

We houden je op de hoogte, dit zal waarschijnlijk ook nog voor iOS uitgerold worden.

Bent u ook geïnteresseerd om opgemerkt te worden op Social Media?

Neem dan contact met ons op.

Bron: DutchCowbys

Leave a Reply

Social Media kunnen heel nuttig zijn en toegevoegde waarde creëren voor jouw business case. Maar alleen als ze strategisch worden ingezet. Dit kan als ze onderdeel zijn van jouw communicatiestrategie en opgenomen zijn in jouw mediamix

Chat openen
1
Hallo, waar kan ik jou helpen?