Social Media biedt jou kansen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

U&MEdia

Kansen

Omdat ik van mening ben dat Social Media jou veel kansen biedt, kan ik jouw partner hierbij zijn en jou ondersteuning bieden met advies, training en implementatie van jouw Social Media kanalen. Ook het operationeel beheer van jouw Social Media kanalen en campagnes opzetten zodat jouw online en offline marketing doelstellingen worden behaald.

Service

Onderdeel van de service kan bijvoorbeeld zijn het aanmaken en optimaliseren van jouw Social Media accounts, het operationeel beheer van deze accounts, het regelmatig posten van relevante posts, nieuws en interactie met klanten en volgers (webcare).

Social Media Plan

Samen met jou zet ik een Social Media Plan op, waarbij de relevante Social Media kanalen in kaart brengen, doelen vaststellen en jou hierin begeleiden.Adverteren

Wil jij jouw online aanwezigheid vergroten? Dan is adverteren op Social Media een must. Het is mogelijk met een klein budget zeer specifieke en doelgerichte reclame campagnes op te zetten op Social Media. Ook dat kan door U&Mdia volledig worden verzorgd. Samen bepalen we de doelgroep, de netwerken en het budget.

Training Facebook @Work

Heb je gebrek aan inspiratie, of wil je gewoon weer je kennis opfrissen van Facebook? Dat kan. Schrijf je dan in. Dit is een stoomcursus Facebook@Work speciaal voor jou!

Jij wilt toch ook beter opgemerkt worden op Social Media?


Leave a Reply

Social Media kunnen heel nuttig zijn en toegevoegde waarde creëren voor jouw business case. Maar alleen als ze strategisch worden ingezet. Dit kan als ze onderdeel zijn van jouw communicatiestrategie en opgenomen zijn in jouw mediamix

Chat openen
1
Hallo, waar kan ik jou helpen?