Website analyse met Google Analytics

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Website analyse

Website analyse

Website analyse met Google Analytics

Website analyse

Door gebruik te maken van website analyses via Google Analytics kan gemeten worden of het doel van de website bereikt wordt en hoe dit proces geoptimaliseerd kan worden. Op deze manier kan aan ieder doel een conversie gekoppeld worden en kan inzicht verkregen worden in de resultaten van jouw website. U&MEdia presenteert het online marketing advies voor jouw website in een overzichtelijk rapport.

Conversie optimalisatie

U&MEdia zorgt periodiek voor conversie-optimalisatie van jouw website met als doel dat jouw bezoekers ook daadwerkelijk kopers worden. Dit doen we onder meer door zowel individuele website scores in Google Analytics te vergelijken met de totale scores binnen de branche en evalueren van statistieken.

Meten is weten

Met Google Analytics kan je zien via welke zoekwoorden je bezoekers op je website komen of via welke Social Media kanalen bijvoorbeeld. Meten is weten. Hoe hou jij jouw statistieken bij?

Bent jij benieuwd of jouw website (nog) wel zo goed scoort of dat het nog beter zou kunnen ?


Leave a Reply

Social Media kunnen heel nuttig zijn en toegevoegde waarde creëren voor jouw business case. Maar alleen als ze strategisch worden ingezet. Dit kan als ze onderdeel zijn van jouw communicatiestrategie en opgenomen zijn in jouw mediamix

Chat openen
1
Hallo, waar kan ik jou helpen?