Waarom een WordPress template website laten maken

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

WordPress Template Website

WordPress template website

WordPress template website maken

WordPress template installatie

Een WordPress template installatie is snel te realiseren, de installatie van een bestaand thema is een goedkope oplossing maar ook een goede oplossing wanneer je niet te veel van uw budget aan jouw website wilt besteden. Heb jij niet beslist een uniek design nodig voor jouw website, dan is de installatie van een WordPress template of standaard WordPress thema een goede oplossing.

Eigen thema’s

Ik werk met eigen thema’s. De thema’s worden continue geoptimaliseerd voor de bezoekers en de zoekmachines. Bovendien hebben onze thema’s veel mogelijkheden om de website tot een succes voor uw bedrijf te maken. Ook wanneer het budget laag is, zorgen wij toch voor een uitstekende website. Samen met u onderzoeken wij uw wensen en stellen samen een ‘Programma van eisen’ op. In dit verkorte programma van eisen maken wij kennis met u en uw bedrijf en onderzoeken hoe wij het template het beste voor uw situatie kunnen instellen.

Wensen zoekmachines en bezoekers websites

Ik ken de de eisen en wensen van de zoekmachines en de bezoekers van het internet aan websites en webshops stellen. Ik ben op de hoogte van de allerlaatste technieken en wijzigingen van de zoekmachine.

WordPress template website

WordPress template website

Mijn websites zijn:

  • Altijd geschikt voor tablet en mobiel verkeer (responsive)
  • Voorzien van de laatste code voor de zoekmachines
  • Geschikt voor goede vindbaarheid in Google
  • Voorzien van Social Media Widgets

Zoek een (eigen) WordPress thema uit, neem contact met ons op en wij doen de rest.

Koop je een betaalde WordPress thema, neem contact met ons en wij doen de rest.

Website op maat is ook mogelijk

Dat het aantal basisopties beperkt is, wil zeker niet zeggen dat elke WordPress-site identiek is.
Omdat WordPress zo populair is, bedachten heel wat ontwikkelaars een hele reeks plugins. Daarmee kan je allerlei functionaliteiten aan je website toevoegen. Deze plugins zijn gratis of betalend, maar in dat laatste geval is support vaak inbegrepen. Meer info over maatwerk website.

Interesse in een WordPress website?

Social Media kunnen heel nuttig zijn en toegevoegde waarde creëren voor jouw business case. Maar alleen als ze strategisch worden ingezet. Dit kan als ze onderdeel zijn van jouw communicatiestrategie en opgenomen zijn in jouw mediamix

Chat openen
1
Hallo, waar kan ik jou helpen?