Website geschikt voor mobiel gebruik

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Website geschikt voor mobielgebruik

Website geschikt voor mobiel gebruik

Al geruime tijd is er een hele goede reden bij om ervoor te zorgen dat jouw website geschikt is voor smartphones en tablets. Google plaatst pagina’s die geschikt zijn voor mobiel hoger in de zoekresultaten.

Het labeltje ‘Voor mobiel’ bij Google zoekresultaten hebben veel mensen al gezien. Wanneer je via een smartphone of tablet op Google zoekt, geeft Google aan welke pagina’s in de zoekresultaten geoptimaliseerd zijn voor gebruik op het toestel waarmee je surft. Ik merk bij mezelf dat ik al geneigd ben om op deze resultaten te klikken als ik op mijn mobiele telefoon iets op wil zoeken.

Test gratis jouw website

Website geschikt voor mobiel gebruik

Op de Mobielvriendelijke Test van Google kun je je website gratis testen. Google gaat de pagina dan bekijken. Mochten er punten zijn waarop je pagina wordt afgekeurd als ‘mobielvriendelijk’, dan geeft Google aan waarom.

Maar dan? Stel nou dat Google aangeeft dat je pagina niet geschikt is voor mobiel? Google geeft je weliswaar de redenen waarom ze vinden dat je website niet geschikt is voor mobiel, maar ze vertellen er niet bij hoe je dat oplost.

Ik vind dat Google op deze manier veel ondernemers in het diepe gooit. Daarom ga ik je helpen!

Mocht Google je pagina markeren als ‘niet mobielvriendelijk, neem contact met me op via onderstaand linkje. Ik laat je pagina controleren, en je krijg gratis een advies wat je er aan kunt doen.

Go Mobile or Go home!

Vraag hier jouw gratis website check aan

Leave a Reply

Social Media kunnen heel nuttig zijn en toegevoegde waarde creëren voor jouw business case. Maar alleen als ze strategisch worden ingezet. Dit kan als ze onderdeel zijn van jouw communicatiestrategie en opgenomen zijn in jouw mediamix

Chat openen
1
Hallo, waar kan ik jou helpen?