Content service

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Content service

Content ServiceContent Service

Veel bedrijven hebben of maken geen tijd om met Social Media aan de slag te gaan. U&MEdia biedt jou de mogelijkheid om, naast het aanmaken van uw sociale netwerken, deze ook te onderhouden. U&MEdia zet alles voor jou op, houdt alles in de gaten en voorziet de bedrijfsprofielen van statusupdates. Zo zullen wij meer verkeer op jouw website en uiteindelijk meer business voor jou genereren.

Ben je net begonnen?

Als je net bent begonnen met Facebook, Twitter, of LinkedIn, onderhoud je zelf deze profielen en kan je een steuntje in de rug goed gebruiken? Bijvoorbeeld om leuke en ludieke berichtenstroom op gang te brengen, of om meer ‘likes’ te krijgen. Wij ondersteunen je met berichtgeving en het vergroten van de fanbase.

Content voor jou verzorgen

Het is ook mogelijk om voor jou de content op jouw webpagina te verzorgen. Uiteraard blijft jij zelf aan het roer staan.
Leave a Reply

Social Media kunnen heel nuttig zijn en toegevoegde waarde creëren voor jouw business case. Maar alleen als ze strategisch worden ingezet. Dit kan als ze onderdeel zijn van jouw communicatiestrategie en opgenomen zijn in jouw mediamix

Chat openen
1
Hallo, waar kan ik jou helpen?