Social Media Beheer

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Social Media beheer

Social Media Beheer

Social Media beheer

Het opzetten en starten van een Social Media campagne is al een hele uitdaging. Hoe ga je doen, met welke middelen en welke doelen stel je.
Maar het beheren en onderhouden van een campagne is minstens zo belangrijk. Je kunt nog zo goed gestart zijn, dit kan allemaal teniet worden gedaan door slecht beheer en onderhoud. Hoe goed een campagne ook bedacht is, als het vervolg niet goed wordt uitgevoerd, is het allemaal voor niets geweest. Wat natuurlijk erg jammer is.

Beheer en onderhoud

U&MEdia kan het volledige beheer en onderhoud van Social Media campagnes overnemen. Dit houdt veelal in het plaatsen van nieuwe berichten op de verschillende kanalen, interactie met gebruikers verzorgen (Webcare) en het creëren van nieuwe volgers. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle kanalen ingericht in jouw huisstijl.

Doelstelling

We gaan vooraf bekijken, samen met jou, wat het doelstelling is en welke strategie er ingezet gaat worden. Vervolgens stellen we een Social Media Strategie op en verdelen we de taken. We maken duidelijke afspraken op wat voor manier en wat je gaat communiceren.

Interactie met volgers

Daarnaast gaat U&MEdia berichten plaatsen en de interactie met volgers en geïnteresseerden aan (Webcare). Alles volgens de vooraf vastgelegd Social Media Plan. Ook worden nieuwe volgers gezocht.

Meten & bijsturen

Door het monitoring en bijsturen van de Social Media campagnes worden deze verder geoptimaliseerd. Tot slot zullen we je rapporteren over de voortgang, de resultaten en de mogelijke vervolgstappen om de verschillende campagnes verder te optimaliseren.

Jij wilt toch ook beter opgemerkt worden op Social Media?

Leave a Reply

Social Media kunnen heel nuttig zijn en toegevoegde waarde creëren voor jouw business case. Maar alleen als ze strategisch worden ingezet. Dit kan als ze onderdeel zijn van jouw communicatiestrategie en opgenomen zijn in jouw mediamix

Chat openen
1
Hallo, waar kan ik jou helpen?