Het is nu écht tijd om over te stappen naar hosting met een SSL certificaat

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

SSL certificaat

Het is nu écht tijd voor een SSL certificaatSSL certificaat

Het is nu écht tijd om over te stappen naar hosting met een SSL certificaat. Zorg dus voor HTTPS en een groen slotje voor jouw WordPress Website of webshop!

Google heeft het streven om het internet veiliger te maken

Google heeft het streven om het internet veiliger te maken. In dat kader past het om het gebruik van encryptie bij het versturen van de data tussen de website (de webserver waar de website die je bezoekt op staat) en jouw browser te versleutelen.
Hiervoor kan jij jouw website of webshop voorzien van een SSL certificaat. Dit is snel geregeld, kost niet de wereld en Google beloofd jou daardoor niet af te straffen. Ze geven aan elke website de komende tijd te voorzien van een waarschuwing als deze niet van een SSL certificaat is voorzien.

  • Snel geregeld
  • Geen waarschuwing van Google
  • Veiliger voor de bezoeker van je site

Wat zie je dan in je URL balk:

  • Groen slotje
  • Soms geen kleur maar wel een slotje (afhankelijk van de browser)

Dit is voor WordPress of ander CMS

Of dit nu voor een WordPress Webshop of een ander cms is: deze techniek kan je op de meeste sites inzetten en leveren zowel jou als de bezoeker de genoemde voordelen op.

Wil jij ook een SSL certificaat voor jouw website?

Social Media kunnen heel nuttig zijn en toegevoegde waarde creëren voor jouw business case. Maar alleen als ze strategisch worden ingezet. Dit kan als ze onderdeel zijn van jouw communicatiestrategie en opgenomen zijn in jouw mediamix

Chat openen
1
Hallo, waar kan ik jou helpen?