Auti-start

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Auti-start Steenwijkerland

Auti-start

Date:17 sep, 2016

Skills:"Samen eruit halen wat er in zit"

Client:Auti-start

Url:www.auti-start.nl

Auti-start Steenwijkerland

Wat is Auti-start?

Auti-start is een kleinschalige zorginstelling met drie locaties in de gemeente Steenwijkerland. Vanuit de verschillende locaties wordt (kortdurend)verblijf, behandeling en begeleiding geboden aan jeugdigen tussen 4 en 21 jaar met gemiddeld tot hoger intelligentie en psychiatrische diagnostiek. De behandeling en begeleiding richt zich op de jeugdige met autisme en/of AD(H)D en het netwerk.

Werkgebied

Auti-start heeft haar locaties in de gemeente Steenwijkerland. Voor de individuele behandeling en begeleiding is het werkgebied ongeveer 30 à 40 kilometer rondom Steenwijk.

Ontstaan

Auti-start is in 2008 vanuit eigen behoefte door een echtpaar opgericht. Door de persoonlijke ervaring van de oprichters in de opvoeding van kinderen met diagnostiek in het autisme spectrum en psychiatrie zijn zij naast professionals ook ervaringsdeskundigen te noemen. Zij weten het team van medewerkers bewust te maken van de impact die de aanwezigheid van autisme en/of AD(H)D heeft op een individu en het netwerk.

Visie & Missie

Auti-start werkt vanuit het motto “Samen eruit halen wat er in zit” op het niveau van jeugdige, ouders, medewerkers, organisatie en maatschappij. Samen op weg naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan in de toekomst want, iedereen is goed zoals hij of zij is.
U kunt hier meer vinden over de visie en missie van Auti-start.

Social Media kunnen heel nuttig zijn en toegevoegde waarde creëren voor jouw business case. Maar alleen als ze strategisch worden ingezet. Dit kan als ze onderdeel zijn van jouw communicatiestrategie en opgenomen zijn in jouw mediamix

Chat openen
1
Hallo, waar kan ik jou helpen?