Quinta do Cascalhal

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Quinta do Cascalhal Portugal

Quinta do Cascalhal

Date:19 sep, 2021

Skills:Ons huis Quinta do Cascalhal is ooit een wijnquinta geweest die we helemaal verbouwd hebben tot onze droomplek. Wij willen dit graag met anderen delen en hebben een prachtig appartement en twee luxe Glampingtenten voor de verhuur (Gonne & Aitze Bouma)

Client:Quinta do Cascalhal, Portugal

Url:www.portugalnoord.eu/

Quinta do Cascalhal Portugal

Groene noorden van Portugal

Wij zijn Gonne en Aitze Bouma en wonen in het prachtige groene noorden van Portugal. Ons huis Quinta do Cascalhal is ooit een wijn quinta geweest die we helemaal verbouwd hebben tot onze droomplek. Wij willen dit graag met anderen delen en hebben een prachtig appartement en twee luxe Glampingtenten voor de verhuur. Samen met onze honden Lady en Billy heten wij je van harte welkom op onze Quinta. Hou je van rust en mooie natuur, lekker eten en op z’n tijd een glaasje vinho verde (Jonge mousserende wijn) dan ben je bij ons zeker op je plek.

Ruim en luxe appartement

Quinta do Cascalhal is een heerlijk ruim en luxe appartement van 160 m en een eigen ingang. Het appartement heeft twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer waarvan 1 met jacuzzi. Verder een keuken woonkamer met eethoek tv en een riante hoekbank en een gezellige houtkachel. Buiten in de tuin ligt het privezwembad met barhuisje met ijskast keukenblok en een toilet. Op het terras staan ligbedden en een loungebank om heerlijk te ontspannen. Linnengoed zoals handboeken en beddengoed is aanwezig.

Glamping safaritenten

Onze glamping safaritenten zijn voorzien van alle luxe en zeer veel privacy.Een complete badkamer met douche en dubbele wastafel.Keuken, 2 slaapkamers, woonkamer,en een heerlijk terras met ligbedden picknicktafel, lounchstoeltjes en een privé zwembad. En dit alles met een prachtig uitzicht over het dal.Linnengoed zoals handdoeken en beddengoed zijn ook aanwezig. Op het terras staan ligbedden en een loungebank om heerlijk te ontspannen. Op aanvraag kunnen wij ook een kinderstoel of bedje verzorgen.

 

Social Media kunnen heel nuttig zijn en toegevoegde waarde creëren voor jouw business case. Maar alleen als ze strategisch worden ingezet. Dit kan als ze onderdeel zijn van jouw communicatiestrategie en opgenomen zijn in jouw mediamix

Chat openen
1
Hallo, waar kan ik jou helpen?