Hoveniers­bedrijf Martijn Kok - U&MEdia

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Hoveniers­bedrijf Martijn Kok

Hoveniersbedrijf Martijn Kok

Date:21 apr, 2020

Skills:Als mede-oprichter stond Martijn Kok aan de wieg van het succes van Duohoveniers. Een inspirerende periode. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Plannen maken, waarin plaats is voor innovatieve ideeën over tuinontwerp en -onderhoud. Een eigen groeipad uitstippelen. Daarom heeft Martijn besloten zelfstandig verder te gaan onder de naam Hoveniersbedrijf Martijn Kok. Hoveniersbedrijf Martijn Kok is een nieuwe, maar vertrouwde naam voor alle activiteiten op het gebied van tuinontwerp en -aanleg tot en met onderhoud. Professioneel en vakbekwaam.

Client:Hoveniers­bedrijf Martijn Kok

Url:https://hoveniersbedrijfmartijnkok.nl/

Hoveniers­bedrijf Martijn Kok

Maak kennis met de hovenier uit Steenwijkerwold

Met mijn jarenlange ervaring in het hoveniersvak en als ondernemer heb ik mijn droom waargemaakt met mijn eigen hoveniersbedrijf.
Een persoonlijke benadering vind ik heel belangrijk, daarom kom ik altijd bij u langs om zo een goed en duidelijk beeld te krijgen van uw wensen, ideeën en de bestaande situatie. Duidelijke afspraken en eerlijke adviezen maken mij en mijn werknemers betrouwbare vakspecialisten. Het leveren van kwaliteit staat bij ons bovenaan!

Omgeving Steenwijkerland

U zult mij met name tegenkomen in de omgeving steenwijkerland, onder andere Steenwijk, Giethoorn, Oldemarkt, Ossenzijl, Kuinre, Meppel, Paasloo, Heerenveen, Vollenhove, Sintjansklooster. Maar ook daarbuiten kom ik u graag helpen met alle mogelijke tuinwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven, gemeenten, instellingen en woningcorporaties. Op deze website vindt u een overzicht van de meest voorkomende werkzaamheden en kunt u inspiratie op doen voor uw eigen tuin.

Eikenprocessie

En wist u dat Hoveniersbedrijf Martijn Kok u nu ook kan helpen bij het bestrijden van de eikenprocessie rupsen en hun nesten?!

Nieuwsgierig of geïnteresseerd? Ik kom graag langs voor een persoonlijk gesprek.

Social Media kunnen heel nuttig zijn en toegevoegde waarde creëren voor jouw business case. Maar alleen als ze strategisch worden ingezet. Dit kan als ze onderdeel zijn van jouw communicatiestrategie en opgenomen zijn in jouw mediamix

Chat openen
1
Hallo, waar kan ik jou helpen?