Quinta da Fonte Portugal - U&MEdia

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Quinta da Fonte Portugal

Date:20 apr, 2016

Skills:Quinta da Fonte is een eeuwenoud granieten pand, dat in 2005 zeer smaakvol is gerestaureerd. De quinta beschikt over een ruim, door wijnranken omgeven zwembad en biedt plaats aan 10 personen. In overleg kan (al of niet i.c.m. Casa Rocha) dit aantal echter nog wat worden uitgebreid.

Client:Quinta da Fonte, Portugal

Url:http://www.quinta-fonte.com/fontedetail.html

Quinta da Fonte Portugal

Quinta da Fonte is een eeuwenoud granieten pand, dat in 2005 zeer smaakvol is gerestaureerd.
De quinta beschikt over een ruim, door wijnranken omgeven zwembad en biedt plaats aan 10 personen.
In overleg kan (al of niet i.c.m. Casa Rocha) dit aantal echter nog wat worden uitgebreid.
Rondom het huis zijn aan alle zijden terrassen, zodat u naar verkiezing in de zon of in de schaduw kunt zitten.

Het huis bevat een zeer grote woonkamer met half-open keuken (totaal 120 m2) en 4 ruime slaapkamers. Eén slaapkamer heeft een 2 pers. Waterbed en een eigen badkamer met bad én douche. De 2e slaapkamer heeft ook een eigen badkamer (douche), terwijl de 2 slaapkamers op de benedenverdieping (resp. 2 en 4 pers.) de beschikking hebben over een gezamenlijke badkamer, ook compleet met toilet, wastafel en douche. Verder is er nog een sportruimte met o.a. loopband, home-trainer, fitness-apparaat.

Social Media kunnen heel nuttig zijn en toegevoegde waarde creëren voor jouw business case. Maar alleen als ze strategisch worden ingezet. Dit kan als ze onderdeel zijn van jouw communicatiestrategie en opgenomen zijn in jouw mediamix

Chat openen
1
Hallo, waar kan ik jou helpen?