SUBS-Tec Management

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

SUBS-Tec in Oosterbeek

SUBS-Tec Management

Date:20 mei, 2015

Skills:SUBS-Tec Management is een onafhankelijk adviesbureau dat haar klanten projectmatig of middels detachering van medewerkers ondersteunt bij de inrichting en optimalisatie van (maritiem) asset management en service en facilitair management in de breedste zin van het woord.

Client:SUBS-Tec management

Url:www.substecmanagement.nl/

SUBS-Tec in Oosterbeek

Onafhankelijk adviesbureau

SUBS-Tec Management is een onafhankelijk adviesbureau dat haar klanten projectmatig of middels detachering van medewerkers ondersteunt bij de inrichting en optimalisatie van (maritiem) asset management en service en facilitair management in de breedste zin van het woord.

Onze dienstverlening

Belangrijke ingrediënten binnen onze dienstverlening zijn het behalen van doelstellingen, signaleren, optimaliseren, ondersteunen, adviseren, implementeren en met flexibel vakmanschap u als opdrachtgever te ontzorgen.

Kenmerken

Wij kenmerken ons door een transparante, pragmatische en resultaatgerichte manier van werken. Dit voeren wij uit in nauwe samenwerking met u als opdrachtgever en met overige belanghebbenden.

Uw bedrijfsbelang

Wij verplaatsen ons altijd in uw bedrijfsbelang en cultuur waarbij wij uw normen en waarden respecteren. Tevens zorgen wij ervoor dat dit in de gehele keten gehandhaafd blijft gedurende de uitvoering van onze werkzaamheden.

Social Media kunnen heel nuttig zijn en toegevoegde waarde creëren voor jouw business case. Maar alleen als ze strategisch worden ingezet. Dit kan als ze onderdeel zijn van jouw communicatiestrategie en opgenomen zijn in jouw mediamix

Chat openen
1
Hallo, waar kan ik jou helpen?